Pilaf cu ciuperci

de ralu_ca in Aperitive / Garnituri, 27 Iun 2015 | 4451 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci
  • 2 l supa legume
  • 2 ardei grasi
  • 3-4 cepe
  • 3 morcovi
  • 700 g orez
  • 1 legatura patrunjel
  • ulei
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu ciuperci:

 Am pregatit legumele si anume: ciupercile le-am taiat in lamele subtiri, ceapa taiata in cuburi foarte mici, ardeiul taiat cuburi, apoi morcovul taiat in cubilete mici si patrunjelul tocat foarte marunt.

Intr-o tigaie am turnat ulei, apoi ceapa si ardeiul, morcovul, amestecand bine, putina sare, lasandu-le sa se caleasca approx 10 minute, apoi am pus si ciupercile. Am amestecat si le-am lasat la calit pana si-au pierdut din volum. Peste acestea se pune orezul si amestec bine. Am condimentat cu sare, piper si boia. In aceasta compozitie am turnat supa de legume, pregatita in prealabil. Am introdus la cuptor pana ce se absoarbe supa si orezul este gata. La final am presarat patrunjel. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

ieri la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

ieri la 10:27

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

pe 08.10 la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]