Pilaf cu ciuperci

de ralu_ca in Aperitive / Garnituri, 27 Iun 2015 | 4510 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci
  • 2 l supa legume
  • 2 ardei grasi
  • 3-4 cepe
  • 3 morcovi
  • 700 g orez
  • 1 legatura patrunjel
  • ulei
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu ciuperci:

 Am pregatit legumele si anume: ciupercile le-am taiat in lamele subtiri, ceapa taiata in cuburi foarte mici, ardeiul taiat cuburi, apoi morcovul taiat in cubilete mici si patrunjelul tocat foarte marunt.

Intr-o tigaie am turnat ulei, apoi ceapa si ardeiul, morcovul, amestecand bine, putina sare, lasandu-le sa se caleasca approx 10 minute, apoi am pus si ciupercile. Am amestecat si le-am lasat la calit pana si-au pierdut din volum. Peste acestea se pune orezul si amestec bine. Am condimentat cu sare, piper si boia. In aceasta compozitie am turnat supa de legume, pregatita in prealabil. Am introdus la cuptor pana ce se absoarbe supa si orezul este gata. La final am presarat patrunjel. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]