Pilaf cu piept de pui in sos

de Dya Daniela Andrei in Pui, 14 Iun 2011 | 14936 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cescute cu orez,
  • un piept de pui,
  • 3-4 cepe potrivite, 
  • catei de usturoi, 
  • pasta de tomate,
  • 1 legatura de marar,
  • ulei pentru prajit
  • condimente: sare, piper, oregano, rozmarin, foi de dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu piept de pui in sos:

Intr-o tigaie punem uleiul la incins si adaugam o ceapa tocata marunt, avand grija sa nu se arda. Cand aceasta devine translucida adaugam condimentele dorite si o cana cu  apa si o lasam sa fiarba 10 minute, dupa care punem si orezul, bine spalat in prealabil,  impreuna cu o cantitate suficienta de apa (la o cescuta de orez, adaugam 4 cescute de apa).

Separat pregatim pieptul de pui pe care il curatam si il spalam bine in apa rece. Tocam marunt ceapa si usturoiul  si le punem la calit  in doua-trei linguri de ulei, iar cand devin translucide adaugam pieptul de pui si  lasam la foc mic pana cand se rumeneste usor. Adaugam apoi 2-3 cani de apa, condimentele si pasta de tomate si lasam sa fiarba totul pana scade si are aspect "legat". Se presara fire de marar verde.

 Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu piept de pui in sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu para