Pilaf cu pui

de lilik in Pui, 2 Mai 2011 | 6393 vizualizari

 

nu facusem de foarte mult timp si imi era chiar dooor sa pap:)

 

INGREDIENTE

  • 3 copanele de pui
  • 1 pahar cu orez
  • 1 ceapa mica
  • 1 morcovel
  • 2-3 linguri de pasta de rosii
  • patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu pui:

Spalam carnea si o punem la rumenit,o intoarcem pe toate partile apoi punem ceapa si morcovul ras si lasam pana se inmoaie dupa care punem orezul spalat si il calim putin.

Stingem cu pasta de rosii si punem 4 pahare cu apa,amestecam si lasam sa dea cateva clocote pe aragaz apoi punem sare si dam la cuptor pana scade toata apa.

Cand il scoatem din cuptor punem patrunjelul tocat.

TIPS-URI

1

daca nu vreti sa-l faceti in cuptor il puteti fierbe pe aragaz la foc mic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui gratinat cu mozzarella si ciuperci