Pilaf cu pui la tuci

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 18 Mai 2011 | 4832 vizualizari

 

sa va dau si ceva mancare, ca de la atatea dulciuri va doare burta :)):))

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe
  • 2 cani de orez
  • cateva cepe verzi
  • 1 morcov
  • 1/2 pastarnac
  • o felie subtire de telina
  • sare
  • piper
  • secretul gustului ( optional )
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu pui la tuci:

Spalam si taiem pulpele, dupa care le punem la fiert in apa cu sare.

Intre timp, punem 2 linguri de ulei in tuci, calim ceapa, cu morcovul, pastarnacul si telina cateva minute, dupa care adaugam si orezul spalat in cateva ape si le lasam sa se caleasca usor.

Dupa ce a fiert carnea o mutam in tuci, punem supa peste si dam la cuptor app 40 de minute la foc mediu.

Verificam din cand in cand si daca mai este nevoie completam cu supa.

La sfarsit condimentam dupa gust si asezonam cu patrunjel verde tocat fin.

Servim alaturi de o salata.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu pui la tuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la grill cu cartofi copti.