Pilaf cu pulpe de pui

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 8 Noi 2013 | 8680 vizualizari

 

Bun!

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe intregi
  • un pahar de orez
  • 3 pahare de apa
  • 1 ceapa
  • un ardei kapia
  • un morcov
  • sare
  • piper
  • curcumma
  • praf de chilly
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu pulpe de pui:

Pulpele se curata de piele , se spala, se taie si se pun la fiert 20 min.

Le punem in wok , le condimentam cu sare piper, praf de chillysi punem un polionic de apa (in care au fiert). le lasam pana scade apa si se rumenesc.

Morcovul se rade, ceapa si ardeiul se taie cubulete, se calesc toate in ulei, se adauga orezul si apa. Se lasa la fiert,la foc mic, acoperit pana scade toata apa.

 

TIPS-URI

1

Nu se amesteca in orez , ca se prinde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu carne de oaie