Pilaf de orez cu pipote de pui si inimi

de Lily_Musat in Pui, 5 Iun 2009 | 20759 vizualizari

 

O mincarica buna buna

 

INGREDIENTE

  • 2 cani de orez prefiert
  • delicat de gaina 2 lingurite
  • condiment pentru pilaf 1 lingurita
  • 2 linguri de ulei
  • o ceapa tocata
  • un morcov razuit
  • un ardei rosu
  • 500 g pipote de pui si inimi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu pipote de pui si inimi:

Punem la fiert pipotele si inimile. Le fierbem bine. Intr-o tigaie calim in ulei legumele (ceapa, morcovul, ardeiul). Dupa ce au fiert pipotele le punem in tigaia cu legume si le mai lasam putin pe foc sa se caleasca.

Separat intr-o craticioara punem orezul la fiert.Adaugam in apa condimentele si sarea si lasam sa fiarba bine orezul pana cand se umfla.
Legumele cu pipotele si inimile le amestecam cu orezul si astupam cratita (oprim focul la aragaz) cu capac.
Eu am facut si o salata din varza, ceapa, rosii si masline in care am pus ulei de masline si am stors lamaie si sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu pipote de pui si inimi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de radacinoase cu pulpe dezosate la gratar