Pilaf de orez cu pui si praz

de alilianaa in Pui, 18 Oct 2013 | 6405 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • doua cesti orez
  • 5 fire praz
  • 2 morcovi
  • o jumatate de ardei capia rosu
  • sare, pieper dupa gust
  • marar verde tocat
  • o ceasca ulei
  • apa ( 7-8 cesti)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu pui si praz:

Carnea de pui se spala, se portioneaza si se pune la scurs. Legumele se curata, se spala si se toaca. Carnea se da cu sare si piper.

Se pune intr-o cratita ulei la incins. Se pune carnea si se rumeneste pe toate partile. Se adauga legumele. Se lasa pret de 5 minute sa ia ulei incins. Se adauga  orezul. Se amesteca. Se pune apa. Se lasa la fiert fara a mesteca prea mult ( cand si cand). Se potriveste cu sare daca mai este nevoie.  La final se pune marar verde, tocat marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu pui si praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

alilianaa 1

19.10.2013, 08:39

Multumesc Simona!

laura_n 1

20.10.2013, 14:17

buuun tare cel putin sotul meu e topit dupa astfel de combinatii

alilianaa 1

20.10.2013, 14:40

Laura!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa si piept de pui umplute pe pat de orez la cuptor