Pipote cu cartofi noi la cuptor

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 2 Iul 2011 | 16479 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o caserola pipote
  • 1 kg cartofi
  • 1 ceapa verde
  • 1 ardei
  • tocana de legume/bulion
  • sare
  • piper
  • patrunjel proaspat.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipote cu cartofi noi la cuptor:

Spalam si curatam pipotele de pielite.

Incingem cuptorul.

Punem pipotele intr-o tava termorezistenta, le acoperim cu apa si dam la cuptor, pana cand acestea se patrund usor.

Punem apoi cartoii taiati cubulete, ceapa, ardeiul si tocana de legume si dam din nou la cuptor pana cand sunt gata si acestea.

La sfarsit condimentam si asezonam cu patrunjel verde.

Servim cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote cu cartofi noi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]