Pipote si inimi cu ceapa

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 17 Mar 2011 | 10115 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o caserola de pipote cu inimi
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • ulei
  • patrunjel proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipote si inimi cu ceapa:

Spalam si curatam bine pipotele si inimile de pielite.

Curatam ceapa si o tocam, dar nu prea marunt.

Punem putin ulei intr-o tigaie, adaugam ceapa, o lasam pana incepe sa sfaraie si stingem repede cu un pahar de apa si lasam pana se inmoaie ceapa.

Apoi adaugam pipotele si inimile peste ceapa, daca mai este nevoie completam cu apa si acoperim tigaia cu un capac.

Lasam pana fierb pipotele si inimile si se formeaza sosul.

Condimentam cu sare si piper.

Asezonam cu patrunjel proaspat tocat fin.

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote si inimi cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu smantana, usturoi si ciuperci