Pipote si inimi de pui ca la Brasov

de vero_closca in Pui, 11 Oct 2010 | 16286 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g pipote si inimi de pui
  • 700g cartofi fierti in coaja
  • piper
  • boia
  • 2 catei de usturoi
  • cimbru
  • 1 ceapa mare
  • sare
  • 50ml ulei
  • 1/2 legatura patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipote si inimi de pui ca la Brasov:

se curata,se spala pipotele si se fierb in apa cu sare.

se pune la incins uleiul intr-o tigaie si se calesc putin pipotele apoi se adauga cartofii curatati si taiati rondele apoi ceapa tocata marunt si usturoiul zdrobit.se sareaza,se condimenteaza  cu piper,cimbru si boia si se lasa pe foc pana se rumenesc cartofii.se adauga patrunjelul tocat si se servesc fierbinti cu muraturi.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote si inimi de pui ca la Brasov" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de cartofi cu pulpe de pui