Piure cu carncaiori

de Rahela Velicu in Porc, 15 Iul 2016 | 2885 vizualizari

 

Simplu si gustos! :)

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente
    • 1 kg cartofi
    • 5 carnaciori
    • 2 cepe
    • 3-4 linguri de bulion
    • 50 g margarina
    • 50 ml ulei
    • sare, piper
    • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure cu carncaiori:

Se curata cartofii, se taie cuburi si se pun la fiert cu un praf de sare.

Intre timp curatam si taiem ceapa marunt. O punem la calit si o lasam 5-6 minute. Adauagam bulionul si un pahar de apa, sare si piper si lasam la fiert pana cand sunt gata copanelele. Cand scade mai adaugam apa.

Carnaciorii ii prajim separat.

Cartofii fierti ii pasam si adaugam margarina si sare dupa gust.

Piureul se serveste cu sos si carnaciori prajiti. Presaram patrunjel tocat marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure cu carncaiori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

mirela0911 1

17.07.2016, 10:19

Papa bun!

Ancutsa 1

19.07.2016, 19:09

Imm ce bun, mi-e pofta de piure si de niste carnati gustosi! In ultima vreme nu am mai gasit niste carnaciori asa buni! Ce fel de carnaciori ai folosit?

denisizina24 1

20.07.2016, 08:52

Pentru a da un plus de culoare retetelor dumneavoastra, vizitati va rog, http://olx.ro/oferta/cartofi-movi-productie-2016-ID4szck.html

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Platou taranesc