Piure cu pulpe de pui si ficat

de Bya Ralu in Pui, 19 Ian 2012 | 5376 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele de pui
  • 200 g ficat de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa mica
  • 3 catei de usturoi
  • condimente

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure cu pulpe de pui si ficat:

Spalam copanelele de pui, le punem intr-un servet de hartie la uscat si le condimentam cu usturoi pudra, piper, condiment de pui si le lasam asa cca 30 minute. Ficatul de pui se spala si se curata de pielite si il lasam intr-un castronel. Curatam morcovul, il taiem rondele, ceapa o taiem fina ca de salata si usturoiul felii marunte. Copanelele se stropesc cu ulei de masline si le adaugam in tigaia Dry Cooker, adaugam si ficatul si morcovul, ceapa si usturoiul. Punem apa, cat sa acopere copanelele si le lasam sa se fiarba putin in apa si sucul lor. Stropim cu putin vin rosu si le lasam pana scade apa sau pana ramane putin, depinde de gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure cu pulpe de pui si ficat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stufat de pui