Piure de cartofi marmorati

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 17 Feb 2010 | 3691 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi, curatati
  • 1 conserva (400 gr) mazare
  • 50 gr unt
  • 200 ml lapte
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi marmorati:

Fierbe cartofii in apa cu sare apoi scurge-i si fa-i piure cu 40 gr unt, 150 ml lapte, sare si piper, dupa gust. Fierbe mazarea cu lichidul din conserva timp de 3 minute apoi fa-o piure cu restul de unt si lapte, sare si piper, dupa gust. Amesteca cartofii cu mazarea usor, astfel incat sa creeze efectul de marmorat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi marmorati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

ala_oancea 1

18.02.2010, 22:14

Foarte buna ideea sa mai imbunatatim aspectul si gustul banalului piure Recent am facut si eu piure in care am pus usturoi, masline verzi si patrunjel tocate marunt ... a fost delicios.

Oana 1

18.02.2010, 22:56

Arata bine! eu fac cartof si broccoli sau cartof si morcov sau toate trei Dar o sa incerc si asa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga cremoasa cu lapte si parmezan