Piure de spanac cu oua

de mihaelaradu in Mancaruri de legume, 15 Mar 2011 | 11229 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg frunze de spanac
  • 1 cana lapte
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita faina
  • 4 oua
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de spanac cu oua:

1. Spanacul se spala bine si se pune la fiert. O data, fiert, spanacul se scurge de apa si se toaca marunt.

2. Intr-o cratita calim usturoiul zdrobit cu 1 lingurita de faina. Adaugam spanacul tocat si 1/2 din cana cu lapte. Invartim bine ca laptele sa se incorporeze.

3. Restul de lapte il adaugam treptat, pana aducem piureul la compozitia preferata (noi il preferam mai subtire)

4. Ouale se prajesc ochiuri si se servesc cu piure-ul de spanac.

Pofta mare

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de spanac cu oua" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]