Pizza

de Dea_Dea in Pizza, 27 Sep 2014 | 4471 vizualizari

 

Mai nou asa fac pizza!!

 

INGREDIENTE

  • ALUAT:
  • 14-15 linguri faina
  • sare
  • jumatate de pachetel de drojdie proaspata
  • 250-300 ml apa calduta
  • 1 lingura ulei
  • SOS:
  • 3-4 linguri de pasta de rosii
  • 100 ml apa
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano

  • MAI AVEM NEVOIE DE
  • 200 gr sunca
  • 2 bucati de cabanos
  • 150-20 gr cotlet de porc taiat felii subtiri
  • un ardei kapia
  • 200 gr cascaval felii
  • 2 oua
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Faina se pune in castron si sarea. Drojdia se dizolva in putin apa calduta si se pune peste faina. Adaugam apa pe rand , pana obtinem un aluat ce poate fi intins.La final punem uleiul , framantam pana se incorporeaza si se lasa la dospit 30-40 min.
Sos: Apa cu pasta de rosii se amesteca si condimentam cu sare, piper, busuioc si oregano.
Taiam felii cotletul de porc si sunca, taiem felii si cabanosul, ardeiul il feliem.


ASAMBLARE:
Eu am facut doua tavi !! Se ia jumatate de aluat , se intinde pe masa presarata cu faina, apoi se pune in tava cu hartie de copt. Se unge cu sos, se pun ouale batute, feliile de cascaval, apoi punem cotletul de porc, feliile de cabanos, sunca si ardeiul kapia. Se coace in cuptorul preincalzit la foc mediu 30 min.

TIPS-URI

1

Pe pizza puteti pune ce doriti , salam, ciuperci, masline...

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]