Pizza carbonara

de Miha in Pizza, 14 Ian 2011 | 12656 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat de pizza
  • 100 g bacon
  • 150 g smantana
  • 50 g cascaval ras
  • 2 galbenusuri
  • 50 ml lapte
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza carbonara:

Bacon-ul se prajeste usor intr-o tigaie teflonata fara ulei, apoi se scurge de grasime.

Intr-un castron amestecam smantana, cu cascavalul ras, galbenusurile de ou si laptele. Condimentam dupa gust.

Intr-o tava unsa cu ulei intindem aluatul de pizza cu mana, in strat subtire. Punem bacon-ul deasupra si turnam amestecul cu smantana si cascaval.

Dam tava la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste frumos deasupra.

Se portioneaza si se serveste calda.

Pentru aluatul de pizza am folosit cealalta jumatate de aluat ramasa de la foccacia.

Sursa

TIPS-URI

1

bacon-ul se poate inlocui cu sunca sau orice altceva va place

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza carbonara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

Miha 1

14.01.2011, 23:21

Va astept fetelor. Merge o pizza asa la ceas de seara?

mena29 1

15.01.2011, 14:11

Laly 1

16.01.2011, 00:00

Am ajuns si eu la o feliuta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza taraneasca