Pizza cu cabanos si gogosar

de Xandrinne in Pizza, 13 Oct 2013 | 2212 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 ml faina,
  • 150 ml apa,
  • drojdie proaspata (cat o nuca),
  • 1 lingurita sare,
  • 1 lingurita zahar,
  • 2 linguri ulei,
  • sos de rosii,
  • 2-3 fire de cabanos,
  • 1 gogosar mare,
  • branza rasa,
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu cabanos si gogosar:

Cernem faina si facem in mijloc o gropita, in care punem drojdia si presaram zaharul; turnam apa calduta si amestecam putin. Lasam asa 5-10 minute, dupa care incepem sa framantam aluatul, pana nu se mai lipeste de degete, avand grija sa incorporam si sarea si uleiul. Lasam la crescut o jumatate de ora, la loc cald, ferit de curent.

Taiem felii cabanosul si gogosarul cubulete; le calim impreuna in putin ulei, cateva minute.

Intindem aluatul in tava unsa cu ulei, stropim cu sos de rosii, punem compozitia cu cabanos, presaram branza rasa si coacem cca 25 de minute.

Pe final adaugam frunzulite de busuioc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu cabanos si gogosar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

ianculubita 1

14.10.2013, 10:29

Xandrinne 1

14.10.2013, 15:34

Rocsi 1

14.10.2013, 20:13

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Pizza taraneasca