Pizza cu "Miez de lapte"

de Xandrinne in Pizza, 13 Oct 2013 | 2539 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 ml faina,
  • 150 ml apa,
  • drojdie proaspata (cat o nuca),
  • 1 lingurita sare,
  • 1 lingurita zahar,
  • 2 linguri ulei,
  • ketchup (homemade, in cazul meu),
  • rosii cherry,
  • "Miez de lapte" natur, 3x75 g,
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu "Miez de lapte":

Cernem faina si facem in mijloc o gropita, in care punem drojdia si presaram zaharul; turnam apa calduta si amestecam putin. Lasam asa 5-10 minute, dupa care incepem sa framantam aluatul, pana nu se mai lipeste de degete, avand grija sa incorporam si sarea si uleiul. Lasam la crescut o jumatate de ora, la loc cald, ferit de curent.

Intindem aluatul in tava unsa cu ulei, stropim cu ketchup, asezam peste aluat felii de "Miex de lapte", rosii cherry taiate in jumatate sau felii si coacem circa 25 de minute.

Pe final adaugam frunzulite de busuioc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu "Miez de lapte"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]