Pizza de casa

de -Licurici- in Pizza, 20 Iul 2015 | 4031 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 15g drojdie;
  • 1 lingurita zahar,
  • 3 linguri ulei;
  • 500ml apa minerala;
  • 1kg faina;
  • sare
  • Topping:
  • 2 carnati ardelenesti
  • 500g sunca presata
  • 4 bile branza mozzarella
  • o cutie porumb dulce
  • o ceapa rosie
  • ketchup
  • 100 g cascaval
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa:

  • Intr-un castron, am pregatit maiaua amestecand drojdia cu zaharul si o lingura de apa calduta si le-am lasat 5-10min pana si-a marit volumul.
  • In alt caston, am pus restul de ingrediete, am adaugat maiaua si am amestecat pana am obtinut un aluat, apoi l-am lasat 30min sa se odihneasca.
  • Intre timp, am pregatit ingredientele pentru pizza. Ceapa am taiat-o juliene, carnatii rondele, sunca feliute subtiri, iar cascavalul l-am ras.
  • Am intins aluatul, apoi l-am asezat intr-o tava cu hartie de copt, apoi am pus ketchup si restul ingredientelor.
  • Au iesit 4 tavi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 600 lei
1099.99 lei
499.99 lei

COMENTARII (13)

Aletta 1

20.07.2015, 23:02

Pizza

Rocsi 1

21.07.2015, 20:12

Oricand as servi o felie de pizza!

mirela0911 1

22.07.2015, 14:45

Nu refuz o felie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]