Pizza pe paine cu branza topita

de Rocsi in Pizza, 5 Ian 2011 | 10250 vizualizari

 

Vazusem in post la nadina pizza pe franzela parca...doua zile ma gandeam doar la ea...asa ca ,atunci,dupa doua zile de pofta,mi-am facut...e delicioasa...multumesc nadina...

 

INGREDIENTE

  • 5 felii de paine
  • 4-5 felii pastrama
  • 2-3 ciuperci intregi,conservate
  • 2 triunghiuri branza topita
  • cascaval
  • 2-3 felii gogosar in otet
  • 5-6 masline
  • keiceap
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza pe paine cu branza topita:

Pastramioara o taiem cubulete.

ciupercile le spalam si le taiem bucatele mici.

gogosarii ii tocam marunt.

maslinele le taiem felioare.

luam feliile de paine si le ungem cu branza topita.

peste punem pastrama si ciupercile.

apoi maslinele si gogosarii in otet.

la urma radem niste cascaval deasupra.

punem feliile intr-o tava,tapetata cu hartie de copt.

dam tava in cuptorul incins cam 10 minute.

scoatem din cuptor,punem keiceap si servim.

sunt foate delicioase,mai ales gogosarul in otet ii da o tenta acruta si gustoasa.

pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza pe paine cu branza topita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Rocsi 1

01.07.2013, 22:20

Elena

Rocsi 1

01.07.2013, 22:20

Adry

Rocsi 1

01.07.2013, 22:20

Diana multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

pe 07.02 la 16:05

Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoară

pe 07.02 la 10:59

Salată de crudități cu fistic - Gustoasă și hrănitoare

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov - Rețeta rapidă și sănătoasă

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ciuperci și gorgonzola