Pizza taraneasca

de simona72 in Pizza, 16 Sep 2013 | 6699 vizualizari

 

INGREDIENTE

pt aluat:

  • 200 ml apa calduta
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingura zahar
  • 200 gr faina alba
  • 1/2 cub mic de drojdie proaspata

pt umplut:

  • felii de sunca si feli de rulada din piept de porc
  • 1 mana ciuperci
  • 1 mana masline verzi fara samburi
  • 200 gr cascaval
  • frunzulite de oregano

pt sos:

  • 1 cescuta sos de rosii
  • 1 praf de sare
  • 1 lingurita zahar
  • 1 praf de piper
  • 1/2 lingurita busuioc uscat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza taraneasca:

Aluatul l-am framantat la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in ordinea scrisa mai sus. Am lasat aluatul sa creasca 15 minute, l-am rasturnat pe masa de lucru usor unsa cu ulei, l-am intins cu sucitorul dandui o forma rotunda.

Am folosit o tava de pizza mare, astfel blatul a iesit subtire. Am pus 3-4 linguri sos de rosii peste blat, am ras cascavalul am taiat fel;iile de sunca si de rulada si le-am distribuit peste pizza, felii de ciuperci, masline verzi, frunzulite de oregano pt decor. Am dat pizza la cuptorul incins la 190-200 grade pt 10 minute.

Serviti calda cu sos de rosii s-au ketchup. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza taraneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza Quatro Stagioni de casa