Plachie de crap

de madi_marin in Crap / Caras, 11 Dec 2010 | 8112 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg crap
  • 1 rosie mare
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • 1 pahar cu vin
  • 1 ceasca suc de rosii
  • piper
  • sare
  • ulei
  • verdeata proaspata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plachie de crap:

Pestele se curata, se spala si se taie in bucati.

Ceapa se taie julien, rosia si ardeiul cubulete, iar usturoiul feliute.

Intr-un vas de yena se pune putin ulei, apoi se aseaza bucatile de peste si deasupra lui ceapa taiata, usturoiul, cubuletele de rosii si ardei. Se toarna o ceasca de apa, sucul de rosii si se presara sare si piper. Se da vasul la cuptor la foc potrivit pentru 20 de minute, apoi se adauga vinul si se mai lasa sa scada putin.

Cand e gata se presara verdeata proaspata si se poate servi cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de crap" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

13.12.2010, 09:14

pesteeeee bun bun

Bucataras Medi 1

13.12.2010, 20:06

Mi-ai pastrat si mie o portie?....................

madi_marin 1

13.12.2010, 20:15

Medi.....imi era dor de tine.... sper ca esti foarte bine..... sigur ca m-am gandit si la tine....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de peste