Andra Mihail are rețeta perfectă de plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar. Iese crocantă, aromată și gata în timp record. Ideală pentru mese rapide și delicioase.
Pentru această Plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar - Rapidă și delicioasă, ai nevoie de doar câteva ingrediente: foi de plăcintă, telemea, ouă, ceapă verde și mărar.
Cum se prepara Plăcinta cu brânză, ceapă verde și mărar - Rapidă și delicioasă:
Pregătește o tavă de copt (20 x 30 cm) și unge-o cu puțin ulei.
Rade telemeaua și pune-o într-un bol mare. Adaugă ouăle și amestecă bine compoziția. Dacă este nevoie, poți adăuga sare pe gustul tău.
Taie ceapa verde rondele subțiri și toacă fin mărarul, apoi pune-le peste brânză și amestecă bine.
Desfă pachetul cu foi de plăcintă.
Ia o foaie de plăcintă, mototolește-o lejer și așaz-o în tavă. Stropește cu puțin ulei, apoi adaugă alte 4-5 foi, procedând la fel. Nu uita să le stropești cu ulei.
Toarnă umplutura de brânză și nivelează frumos. Așază alte foi 4-5 foi mototolite, stropind cu puțin ulei pe fiecare. Presară semințe de susan.
Coace plăcinta în cuptorul preîncălzit, la 180 grade C, pentru 40-45 de minute sau până se rumenește frumos.
După coacere, scoate tava din cuptor și lasă plăcinta la temperat.
Este foarte gustoasă și aromată.
Încearcă și rețeta de Plăcintă cu spanac și telemea, un aperitiv super gustos sau rețeta de Plăcintă cu carne tocată și ciuperci
Îți recomandăm să încerci și rețeta de Trigoane cu brânză, foarte gustoase și bune.
Poftă bună!