Crema de branza: branza o amestec cu ouale, un praf de sare, zaharul vanilinat, zaharul si stafidele. Amestec bine pana se topeste zaharul (se va topi repede).
Topesc margarina de prajituri pe foc mic. Intr-o tava (eu am folosit tava de la cuptor) asez frumos hartie pentru copt. Numar foile de placinta si le impart in doua parti. Cu jumatate din pachetul de foi de placinta procedez asa: in tava, peste hartia de copt, pun 2 foi de placinta, ung cu margarina topita foile (aprox. 2 linguri de margarina), deasupra pun alte 2 foi de placinta pe care le ung cu margarina si tot asa pana se termina prima jumatate din pachet. Adaug crema de branza pregatita mai devreme, dupa care procedez la fel ca si cu prima jumatate din pachetul de foi, pun 2 foi, ung cu margarina, pun alte 2 foi, ung...pana se termina toate foile de placinta.
Cu un cutit cu lama subtire pe care-l ung cu margarina topita, portionez placinta in patrate cat de mari doresc. E de preferat sa fac patratele un pic mai mari pentru ca se taie mai usor. Pun restul de margarina deasupra si bag tava la cuptor pentru o ora, la foc mediu.
Pofta buna!