O placinta delicioasa la care visam de azi dimineata asa ca zis si facut, am pregatit intai alautul foietaj si apoi placinta care a iesit exact asa cum mi-o imaginam la gust. Yamyyyy!
Pregatim crema de vanilie:
Intr-un bol micut punem gelatina la inmuiat in apa( 3-4 linguri) Batem ouale cu zaharul timp de un minut. Punem pe foc intr-un vas laptele sa fiarba impreuna cu vanilia. Turnam cu lingura in lapte compozitia de ou amestecand continuu. Lasam pe foc 3 minute timp in care nu ne oprim din amestecat. Dam deoparte la racit, nu inainte de a amesteca si gelatina imedfiat dupa ce tragem de pe foc. Racim complet( putem face asta punand vasul intr-un alt vas mai mare cu apa si gheata.
Cand s-a racit complet si s-a intarit perfect o amestecam cu branza de vaci. Adaugam si stafidele si gustam daca este suficient de dulce, daca nu este, mai punem putin zahar. Intindem foaia in tava, deasupra asezam branza si apoi acoperim cu cealalta foaie. Dam la cuptor la 18 grade pentru 30 de minute, lasam sa se raceasca apoi o pudram ...este atat de gustoasa !