Placinta cu cas

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 24 Iun 2015 | 4523 vizualizari

 

O gustare rapida, care merge excelent si la pachet.

 

INGREDIENTE

  • un pachet foi de placinta
  • 500 g cas ras
  • 3 oua
  • 200 g smantana
  • sare, dupa gust
  • ulei, pentru uns foile
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu cas:

Intr-un bol, se amesteca casul, ouale, smantana si sarea.

Se iau o foaie de placinta, se adauga umplutura si se ruleaza. Mai intai, impaturiti capetele.

In timp ce lucrati, restul foilor de placinta se acopera cu un prosop de bucatarie.

Se continua cu toate foile sau pana cand se termina umplutura.

Se pun in tava si se ung cu ulei, cu o pensula. Se da tava la cuptor si se coc cam 30 de minute sau pana cand se rumenesc.

Potfa buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu cas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]