Daca a facut-o toata lumea am zis ca trebuie sa fac si eu "Ruseasca lui Gaby" ca prea este laudata. Din cauza de mofturosi nici eu nu am pus stafide. :))))
Intr-un castron se amesteca grisul cu smantana si se lasa 30 de minute.
Se mixeaza ouale cu unpraf de sare, cu zaharul si zaharul vanilat pana se dizolva si volumul amestecului se dubleaza.
Branza se poseaza cu blenderul vertical.
Peste crema de branza se pun ouale si grisul cu smantana.
Se omogenizeaza.
Se unge un vas cu unt (30cmX20cm) si se toarna compozitia in el.Se introduce in cuptorul preancalzit la foc mediu pentru 30-40 minute.
Cand este rumenita frumos este gata.
Se lasa la racit si se scoate din tava.
Se serveste cu smantana si se poate adauga si miere, dulceata, ce va place.
Eu am pus dulceata de visine si smantana.
Pofta Buna!
1
In compozitie se pot adauga si stafide daca va plac.