Placinte - langosi cu smantana, cascaval si usturoi

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 12 Noi 2009 | 19456 vizualizari

 

Aluatul este de langosi, insa i-am prajit in tigaia doar unsa cu ulei. Reteta Vero.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 25 gr drojdie proaspata
  • 350 ml apa calduta
  • sare
  • smantana, cascaval, usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte - langosi cu smantana, cascaval si usturoi:

100 ml apa calduta, drojdia si 1 lingura faina se amesteca bine si se lasa sa creasca (15 minute). Se adauga apoi peste faina, sarea si restul de apa calduta si se framanta bine cu mixerul aprox 10 minute - eu doar vreo 5 :)
Se lasa la dospit 30 min. Se iau apoi bucati din aluat si se intind cu mana unsa cu ulei, pentru a li se da forma unui langos. Se prajesc pe ambele parti.

I-am servit cu sos de smantana, cascaval si usturoi. Yammy !

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte - langosi cu smantana, cascaval si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]