Placinte - langosi cu smantana, cascaval si usturoi

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 12 Noi 2009 | 18417 vizualizari

 

Aluatul este de langosi, insa i-am prajit in tigaia doar unsa cu ulei. Reteta Vero.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 25 gr drojdie proaspata
  • 350 ml apa calduta
  • sare
  • smantana, cascaval, usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte - langosi cu smantana, cascaval si usturoi:

100 ml apa calduta, drojdia si 1 lingura faina se amesteca bine si se lasa sa creasca (15 minute). Se adauga apoi peste faina, sarea si restul de apa calduta si se framanta bine cu mixerul aprox 10 minute - eu doar vreo 5 :)
Se lasa la dospit 30 min. Se iau apoi bucati din aluat si se intind cu mana unsa cu ulei, pentru a li se da forma unui langos. Se prajesc pe ambele parti.

I-am servit cu sos de smantana, cascaval si usturoi. Yammy !

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte - langosi cu smantana, cascaval si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi deliciosi