Placintele cu pate Bucegi

de Bucataras in Pui, 7 Sep 2010 | 8012 vizualizari

 

Bucura-te! Pate Bucegi iti aduce noutati! O noua eticheta cu un design modern si apetisant, care iti face cu ochiul de pe raft. Cat despre gust, pateurile Bucegi isi pastreaza aceeasi gust unic si bun cu care te-ai obisnuit. Savureaza o felie de bucurie alaturi de intreaga familie, la o gustare cu Pate Bucegi.

Vestile bune continua, pentru ca si gama de carne Bucegi cu cele doua sortimente, carne de porc si carne de pasare, vine cu o eticheta proaspata. Carnea Bucegi te ajuta sa gatesti usor si rapid o sumedie de retete delicioase. Asadar, bucura-te in continuare de gustul produselor Bucegi si de un nou ambalaj cu continut ridicat de fericire.

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de pate de pasare Bucegi de 200 gr
  • 2 oua mari
  • 1 lingura de smantana grasa
  • 3 linguri de unt moale
  • 1/4 lingurita de piper negru macinat
  • 1 lingurita de patrunjel verde tocat
  • Un varf de cutit de sare

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placintele cu pate Bucegi:

1. Se taie foile de placinta de-a lungul in 4 fasii si se acopera cu o carpa pentru a nu se crapa. Se mixeaza restul ingredientelor pentru a obtine o pasta

2. Se unge cu unt fiecare fasie de placinta, apoi se pune o lingurita din umplutura. Se impatureste pentru a obtine un triunghi.

3. Placintele se ung cu unt. Se coc la cuptor 18-20 min

4. Se serveste cu sos picant sau cu iaurt si menta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placintele cu pate Bucegi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

ela 1

07.10.2010, 00:13

ce buna e nutri cu tine

Adinacarla 1

09.10.2010, 16:36

trebuie incercat

Ligia Bxl 1

18.11.2010, 23:40

as infuleca pate de orice fel ca e tare bun,noroc ca avem pe aici magazine romanesti sa nu uitam de gusturile tarisoarei noastre

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu piept de pui