Platica cu legume la gratar si sos de rosii coapte

de vero_closca in Peste, 25 Aug 2010 | 12357 vizualizari

 

pt ca e vara profitam la maxim de gratar...are timp la iarna sa se odihneasca!:)

 

INGREDIENTE

  • 1kg peste
  • 2 dovlecei
  • 1 vanata
  • 1 kg rosii
  • 50ml ulei de masline
  • boia dulce sau iute
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • cateva frunze de patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platica cu legume la gratar si sos de rosii coapte:

se curata pestele si legumele ,se spala,se portioneaza si se usuca cu un servet curat.uleiul se amesteca cu condimentele si cu acest amestec se ung legumele si pestele.se pun pe gratarul incins si se frig.rosiile se decojesc si se paseaza cu blenderul,se amesteca cu patrunjelul tocat,cu sare si putin piper si se serveste alaturi de peste si legume.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Platica cu legume la gratar si sos de rosii coapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]