Platou de vara

de Merisor in Salate, 2 Aug 2012 | 4799 vizualizari

 

Cam asta mananc eu la serviciu de-alungul a 8,30 ore, excluzand covrigul sau biscuitul de la cafeaua de dimineata.
Pentru a fi completa reteta asa cum mananc acasa, mi-au lipsit maslinele si ceapa rosie.

 

INGREDIENTE

  • 2 rosii
  • 2 castraveti
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei gras
  • 1 ardei kapia
  • 1 felie branza telemea
  • 1-2 cuburi bran za topita
  • 2 felii cascaval
  • 1 ou fiert
  • 1 felie sunca presata
  • marar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou de vara:

Se taie legumele in felii rotunde(pentru aspect) si se amesteca in bol. Se mai amesteca cu ele maslinele cascavalul si sunca presata, acestea nu prezinta riscul de a se sfarama.

In final se aseaza branza topita cu grija printre ele, oul fiert taiat in 4 si branza telemea. 

Se orneaza cu marar.

Se poate pune sare cand se amesteca  legumele, eu salatele le mananc mai putin sarate.

TIPS-URI

1

Se poate pune ca la orice salata ulei de masline si otet sau zeama de lamaie.

2

Sare nu am pus pentru ca este telemeaua sarata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou de vara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

ieri la 10:09

Pastă de fasole cu ceapă și bacon - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.10 la 09:47

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

pe 30.10 la 10:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]