Platou rece aperitiv

de Oana in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2010 | 32701 vizualizari

 

Potrivit pentru masa de Craciun sau Revelion.

 

INGREDIENTE

  • toba de casa
  • lebar de casa
  • branza
  • cascaval
  • rosii cherry
  • masline negre
  • ardei gras rosu
  • mustar
  • doua floricele din praz
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou rece aperitiv:

Se aseaza toate pe un platou rotund, ornand dupa imaginatie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou rece aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]