Platou taranesc

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 18 Noi 2010 | 18645 vizualizari

 

bunatati de ziua sotului!

 

INGREDIENTE

  • pestisori uscati afumati
  • branzeturi
  • sunculita
  • ceapa rosie
  • ridichii
  • carnati proaspeti subtiri
  • ciuperci
  • usturoi
  • crema de branza cu unt si verdeata
  • ardei verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou taranesc:

Carnatii proaspeti se ia cate o bucata si se incovoaie ca o acadea pe un bat de bambus de frigaruie.Se prajesc asa pe o tigaie de teflon fara ulei.

Crema de branza: se razuieste branza si se amesteca cu unt si verdeturi tocate fin. Se servesc cu ridichii si ardei verde alaturi.

Ciupercile se taie jumatati si se calesc in tigaie cu o lingura de ulei, se da un praf de sare si piper si se amesteca cu 3 graunti de usturoi zdrobit.Se servesc alaturi de carnatii acadele infipti in cepe rosii.

Separat servim si un castronel cu slata de vinete coapte cu maioneza si ceapa rosie.

Sunculita se taie bucatele mici , branza felii groase.

Se servesc pe un platou de lemn scobit.

Pofta mare !

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou taranesc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Legume de vara la cuptor