Platouri aperitiv

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 4 Iul 2010 | 13510 vizualizari

 

pt.musafiri

 

INGREDIENTE

  • pt,ruloul de muschi de porc: 1 bucata muschi de porc si crenvursti;
  • pt.platoul floare :sunca uscat afumata speck o tipla si 1 bucata de Swaitzer cu gaurele feliat subtire;
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platouri aperitiv:

Muschiul de porc se bate bine se intinde si se da cu sare si piper, in mijloc se aseaza crenvustul si se ruleaza, se da prin ou , faina si pesmet si se coace la cuptor in tava pe haie de copt.Apoi se scoate si cand s-a racit se taie mici rulouri ce se vor servi impreuna cu alte mici rulouri facute din ardei rosu capia umplut cu branza si funze de ceapa verde.

Fundita elvetiana se face asezand feliile foarte subtiri de sunca speck in sens rotativ purin suprapuse si in mijloc asezam feliile de swaitzer pe care le indoim cu grija spre mijloc realizand o fundita.

Este simplu dar de mare efect si se poate aseza si cate o crenguta de rozmarin proaspat daca aveti.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Platouri aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (9)

lia maria 1

05.07.2010, 09:45

frumos imi place

Julie 1

05.07.2010, 10:02

Arata atat de bine! Ce-as mai gusta si eu!

epurasha2bb 1

05.07.2010, 21:32

multumesc fetelor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]