Platouri aperitiv

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 4 Iul 2010 | 13138 vizualizari

 

pt.musafiri

 

INGREDIENTE

  • pt,ruloul de muschi de porc: 1 bucata muschi de porc si crenvursti;
  • pt.platoul floare :sunca uscat afumata speck o tipla si 1 bucata de Swaitzer cu gaurele feliat subtire;
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platouri aperitiv:

Muschiul de porc se bate bine se intinde si se da cu sare si piper, in mijloc se aseaza crenvustul si se ruleaza, se da prin ou , faina si pesmet si se coace la cuptor in tava pe haie de copt.Apoi se scoate si cand s-a racit se taie mici rulouri ce se vor servi impreuna cu alte mici rulouri facute din ardei rosu capia umplut cu branza si funze de ceapa verde.

Fundita elvetiana se face asezand feliile foarte subtiri de sunca speck in sens rotativ purin suprapuse si in mijloc asezam feliile de swaitzer pe care le indoim cu grija spre mijloc realizand o fundita.

Este simplu dar de mare efect si se poate aseza si cate o crenguta de rozmarin proaspat daca aveti.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Platouri aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu ceapa rosie si cascaval