Pleurotus la tigaie cu mamaliguta

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 22 Iun 2014 | 15854 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola de 500gr. pleurotus
  • 3 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde tocat
  • mamaliguta din 300 gr.faina de malai
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pleurotus la tigaie cu mamaliguta:

Ciupercile se spala in mai multe ape si se taie bucatele.

Se condimenteaza cu sare si piper,apoi se calesc in ulei intr-o tigaie pana devin usor uscate si crocante.

La final presaram patrunjel proaspat tocat si servim cu mamaliguta fierbinte (fierbem apa cu sare, turnam malaiul in ploaie,amestecand in continuu sa nu faca cocoloase si dupa ce am obtinut consistenta dorita adaugam 1/2 pachet unt, amestecam sa se topeasca, lasam sa fiarba cca 10 minute si servim).

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pleurotus la tigaie cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci fripte