Plov

de dentistutza in Oaie, 12 Apr 2011 | 11858 vizualizari

COMENTARII (12)

aziz 1

12.04.2011, 12:53

delicios

aziz 1

12.04.2011, 12:57

Uzbekistan?ai locuit acolo?

Lau 1

12.04.2011, 14:09

delicios

La Ancuta 1

12.04.2011, 14:25

Mihaela11_jo 1

12.04.2011, 15:10

Foarte bun
Interesant; si in tarile arabe se manaca la fel din tavi mari pe care se pune orezul cu carnea; la fel se consuma orezul cu mana, facand bilute mici , cat o imbucatura; si aici se gateste un orez asemanator( doar se adauga si naut fiert la ultimele clocote
Ce diferenta este intre cele 2 feluri de chimin pe care le-ai folosit?

elena1988 1

12.04.2011, 15:22

bucatarimcudiana 1

12.04.2011, 15:29

foarte interesant

divainbucatarie 1

12.04.2011, 15:42

dentistutza 1

12.04.2011, 17:48

mihaela unul este chimen si celalat este "oriental camoun" adica mai limpede cel care se pune si la falafel.

dentistutza 1

12.04.2011, 17:49

mona, multumesc de apreciere
nu am trait in uzbekistan....

Cris2711 1

12.04.2011, 17:58

Mihaela11_jo 1

13.04.2011, 00:05

Multumesc; la noi ii spune "camun" turcesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu carne de oaie