Pogacele cu cascaval

de Hutzanca in Aperitive / Garnituri, 6 Oct 2009 | 11889 vizualizari

 

Un fel de pateuri dar fara umputura,se fac usor si repede,sunt foarte gustoase si hranitoare!

 

INGREDIENTE

  • 250 g margarina
  • 250 g cas de oaie sau cascaval
  • unt pt uns tava
  • 500g faina
  • seminte de pin sau fistic macinat mai mare
  • 2 galbenusuri de ou
  • chimen
Portii: 24
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pogacele cu cascaval:

Margarina se bate spuma,se adauga casul de oaie framantat sau cascavalul si se framanta bine pana se obtine un amestec moale.Cuptorul se incalzeste la 200 grade,se ung doua tavi cu unt.faina si boabele de pin sau fistic se aduga la acest amestec si se framanta un aluat elastic si taricel.Se intinde aluatul cam la 1 cm grosime,se taie cu o forma rotunda pana se epuizeaza tot aluatul.Fiecare cerculet se indoaie in doua si se aseaza in tava unsa.Galbenusurile se bat cu furculita,se ung pogacile,si pe deasupra se presara chimen.Se coc aproximativ 25 de minute,pana se rumenesc.Sunt foarte bune servite caldute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pogacele cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Hutzanca 1

17.11.2010, 21:39

Melek,de uitat nu am uitat nici un ingredient,cine stie ce s-a intamplat?Drept sa spun nici mie nu-mi ies mereu stralucite.Depinde si de calitatea glutenului din faina si de caldura din cuptor...

elena1988 1

04.03.2011, 09:41

Aurelia 07_07 1

24.12.2019, 23:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pariziene cu telemea si cascaval