Polenta

de elena1988 in Mancaruri cu carne, 4 Noi 2010 | 7650 vizualizari

 

Reteta astaam gasit-o pe un site, dar nu mai stiu exact ,este foarte usor de facut, si foarte buna, este putin modificata de mine.

 

INGREDIENTE

  • 1ceapa,
  • 50ml de ulei,
  • sare si piper,
  • un pic de cimbru,
  • 1 lingurita de boia iute,
  • cateva ciupercute,
  • 2linguri de bulion,
  • 400gr de kaizer  si branza de oaie pentru ras deasupra,
  • 2 linguri de unt, si malai pentru mamaliguta.
  • 3catei de usturoi mari.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Polenta:

Se face o mamaliga mai moale un pic, se amesteca cu untul si se pune pe un fund de tocator mare si se intinde frumos pe toata suprafata tocatorului, se aseaza un pic de branza de oaie rasa deasupra, separat calim ceapa, dupa aceea punem kaizerul taiat bucatele mici, lasam un pic pana se rumeneste, si adaugam ciupercile, si condimetele si la sfarsit usturoiul,se toarna compozitia fierbinte peste mamaliguta se niveleaza, si se pune deasupra cata branza vreti voi, pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Polenta" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

mihaelar63 1

04.11.2010, 11:32

daca imi pui in fata o portie si intorci capul , am ,,ras'' tot castraveti murati imi aduc la pachet

vanilla 1

04.11.2010, 12:51

ce mai imi place mie mamaliga!!!

onuta 1

04.11.2010, 23:19

de acum sa faci mai mult, ca santem multe.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vitel a la Nicosia