Pollo alla parmigiana

de angyb in Pui, 30 Iul 2013 | 4867 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 oua
  • 2 rosii
  • 100 g pesmet
  • 100 gfaina alba
  • 200 g mozzarela
  • sare,piper
  • ulei pt.prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pollo alla parmigiana:

Taiem puiul felii subtiri pe verticala si le batem cu ciocanul pt.snitele. Le condimentam cu sare si piper. Trecem fellile de pui prin faina alba ,apoi prin ou batut (cindimentat cu sare si piper) si la sfarsit prin pesmet.Le prajim in ulei incins.

Separat taiem cubulete rosiile si le intindem peste snitele .Deasupra asezam mozzarella taiata felii si le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptorul preincazit pana cand mozzarella se topeste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pollo alla parmigiana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

GabrielDorobantu 1

30.07.2013, 18:16

"super arata"dar numai mozzarella nu este...apropo tacamurile sunt din acelasi set?

angyb 1

30.07.2013, 19:13

Gabriel sa sti ca este chiar mozzarela si de la alceva ma abtin pt.ca nuu vreau sa imi stric buna dispozitie

Bya Ralu 1

31.07.2013, 10:49

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi