Pomana porcului

de MotanLaOale in Porc, 11 Ian 2014 | 18105 vizualizari

 

Se poate face si pomana porcului de la macelarie daca nu ai unul in cotet. :))))

 

INGREDIENTE

  • 300g pulpa porc
  • 500g ceafa porc
  • 300g piept de porc
  • 50ml ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pomana porcului:

Carnea se taie bucati potrivite.

Se foloseste carne impanata cu grasime. (daca nu ai mofturosi prin preajma)

Intr-o cratita se pune uleiul si se prajeste carnea 5 minute pana isi schimba culoarea.

Se pune sare si piper.

Se toarna un pahar cu apa, se pune capacul si se fierbe 15-20 minute.

Se da capacul deoparte si se prajeste, 15-20 minute, pana se rumeneste carnea bine.

Se serveste cu mamaliga si muraturi.

Eu am mancat-o cu paine calda si muraturi, ardei cu varza si castraveti.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se poate pune si usturoi daca va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pomana porcului" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]