Porc cu cus-cus

de Sidy in Porc, 27 Mar 2011 | 6790 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g pulpa de porc
  • 1 punga paste fainoase cus-cus
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei verde
  • 1 rosie
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc cu cus-cus:

Pulpa de porc se taie fileuri cam de 1 cm grosime.
Ceapa. ardeiul si rosia se taie cubulete si se trag in putin ulei.
Adaugam peste ele fileurile de pulpa si o cana cu apa, atat cat sa acopere carnea. Lasam sa fiarba acoperit la foc mic...
In 3 linguri de ulei calim pastele pina isi schimba culoarea.....se rumenesc. Adaugam o cana cu apa sau mai multa pina cand pastele sunt fierte bine. Le asezonam si invartim in ele pina sunt bine facute.
Pe o farfurie punem cus-cus si doua fileuri de carne.

 Le servim cu salata verde sau cu muraturi.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu cus-cus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

ieri la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]