Portocale in ciocolata

de Bucataras in Dulciuri, 4 Apr 2009 | 10851 vizualizari

 

Se curate cateva portocale si se indeparteaza surplusul de pielita.Apoi se face urmatoarea crema

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet * margarina
  • 250 g zahar
  • 100 g lapte
  • 50 g cacao

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Portocale in ciocolata:

Se pune zaharul cu laptele si cacaoa la fiert si cand da in clocot se ia de pe foc si se lasa putin sa se racoreasca. Se adauga margarina (*) taiat bucatele mici si se amesteca bine pana se topeste si se incorporeaza.

Sau din 500 grame din ciocolata preferata amaruie, neagra sau cu lapte (se incalzeste la foc moale) + 2 linguri margarina (*) pt omogenizare si luciu se face o crema in care se inmoaie pana la jumatate feliile de potocala.

Se mai pot presara bucatele de migdala vor avea si arata un gust deosebit!

Pofta buna, sunt super si usor de facut!

Daca ti-a placut reteta noastra "Portocale in ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

ieri la 11:04

Rulouri pufoase cu unt si scortisoara - Dulci si gustoase

pe 16.01 la 15:52

Tort sarlota de vanilie cu piscoturi si fructe - Desert usor si racoritor

pe 16.01 la 10:49

Salată orientală cu maioneză – Rețeta imbunătățită și delicioasă pentru toate gusturile

pe 16.01 la 08:46

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
La Tour Eiffel Cake