Porumb copt

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 21 Iul 2013 | 6132 vizualizari

 

Daca nu ai gratar cu jar sunt foarte buni si pe plita!

 

INGREDIENTE

  • 4 stiuleti porumb in lapte
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porumb copt:

Porumbul se alege foarte crud, nai crud decat pentru fiert.

Se curata de panusi si de matase.

Indicat este sa nu fie rupta codita de tot ci sa ramana 1-2 centimetri ca sa putem sa-i intoarcem usor.

Se pune o plita pe ochiul de la aragaz. Eu am o plita pe care coc de toatele groasa de 3 milimetri.

Se pun stiuletii pe plita incinsa dar cu focul mic.

Se rotesc aproape incontinuu pe toate partile pana se rumenesc si sunt facuti.

Se presara cu sare si se mananca calzi.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Daca stiuletii nu sunt perfect drepti si se coc doar la extremitati se pot indoi, fara frica, si capata forma dorita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Porumb copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]