Potage Veloute Aux Champignons (Cream of Mushroom Soup) Supa crema de ciuperci

de vanilla in Supe, 29 Iun 2010 | 5541 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru 4 portii: 
  • 2 cepe taiate fin 
  • 4-5 linguri de unt - asta inseamna cat 50 gr daca lingurile sunt cu varf 
  • 3 lg de faina 
  • sare si piper 
  • zeama de legume sau de pui - eu am folosit de legume 
  • patrunjel taiat marunt 
  • 250 gr de ciuperci proaspete - pe cat posibil evitati-le pe cele din borcan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Potage Veloute Aux Champignons (Cream of Mushroom Soup) Supa crema de ciuperci:

Se topeste o lingura de unt. Se lasa la calit bine: ceapa tocata fin si ciupercile, taiate in prealabil julien style. Dupa ce ciupercile nu mai sunt crude, se iau de pe foc si se piseaza cu blenderul. Pasta obtinuta se pune din nou la foc. Se toarna zeama de legume si faina sarea si piperul si se lasa la foc mic, pana cand 2 clocot de 2-3 ori.

Eu am avut de o zi inainte o bucatica de piept de pui la grill pe care l-am taiat fasii subtiri. Deasupra se presara patrunjel tocat fin. Julia ar fi servit supa cu crutoane de paine!!! 

Eat untill you drop....!!! :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Potage Veloute Aux Champignons (Cream of Mushroom Soup) Supa crema de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de rosii