Prajitura Ana

de susu in Prajituri, 24 Feb 2010 | 28477 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blatul:
  • -6 oua
  • -6 linguri zahar
  • -1 plic creme ole
  • Crema:
  • -1 ciocolata de 100 g amaruie
  • -300 ml frisca lichida
  • -inca 300 ml de frisca lichida (la sfarsit)  
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Ana:

Se bat albusurile bat apoi se adauga zaharul dupa care se aduaga pe rand cate un galbenus si se freaca dupa fiecare. La sfarsit punem plicul de cioco creme ole si mai amestecam cu mixerul 15 secunde.

Se coace in cuptorul preincalzit 25 minute.Se rupe ciocolata  in frisca si se pune pe foc, apoi se amesteca pana se topeste toata cicolata. Se da la rece la frigider   24 ore sau mai putin. Ea trebuie sa fie tare.  Se baga mixerul in ea si se amesteca turnand treptat cealalta parte de frisca,  adica 300 ml, pe  rand.  Deci turnam frisca putin, amestecam cu mixerul si tot asa pana terminam toata comp. de 300 ml.

Peste blatul racit se pune spuma asta ganache.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Ana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Teo 1

24.02.2010, 23:17

multumesc, era un amanunt uitat , m-am contrazis cu ''o incepatoare'';felicitari pt. harnicie! vezi sa nu ''sara bucataria''!

adry88 1

22.01.2013, 09:37

delicioasa

susu 1

22.05.2013, 13:51

Nu-i lipseste nimic la ingrediente , asa se face aceasta prajitura

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort inghetat de ciocolata si alune