Daca tot am stat pe capul lui Miha am zis ca trebuie sa fac ceva de la ea, dar am modificat usor reteta pentru ca imi place sa traiesc "dangeros" :D
1. Untul si margarina, la temperatura camerei, se mixeaza impreuna cu zaharul si esenta de vanilie pana obtinem o compozitie pufoasa.
2. Adaugam ouale unul cate unul si amestecam bine dupa fiecare.
3. Se incorporeaza bananele pasate bine si iaurtul, mixam.
4. Faina se amesteca cu praful de copt si cu putina sare si se presara peste compozitia prajiturii amestecand bine.
5. Ciocolata se taia bucatele mici si impreuna cu fructele de padure se incorporeaza in prajitura.
6. Se toarna intr-o tava ( 20/25) tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit la 170 C (foc mediu) timp de 40 - 45 min.
7. Se lasa la racit si se proportioneaza dupa dorinta.
Pofta mare!
1
Dupa ce s-a racit complet am turnat o glazura de iaurt cu capsuni de la Dr oetker