buna si repede de facut...
Punem intr-un vas ciocolata cu 200 ml frisca si topim ciocolata la microunde sau pe foc mic, amestecam bine sa se omogenizeze si dam la rece. Un plic de ness il dizolvam cu o lingura de apa si il turnam peste, apoi mixam foarte bine pana obtinem crema consistenta.
Facem siropul din apa si zahar puse la foc pana se topeste zaharul, apoi adaugam si un plic de ness. Lasam sa se racoreasca.
Trecem biscuitii prin sirop bine, apoi incepem sa montam prajiturelele...cate 6 biscuiti pentru o bucata. Deasupra fiecareia punem cate o lingura de glazura, obtinuta din topirea a 50 g ciocolata cu cele 3 linguri de lapte.
Batem bine 50 g frisca si punem peste glazura cate o lingura de frisca, o felie de portocala si mai ornam cu coaja de portocala si frunze de menta.
1
biscuitii inlocuiesc cu succes blatul de tort cand te grabesti...