M-am inspirat de la Teo
Blatul-mixam albusuri cu un praf de sare,adaugam zaharul treptat si mixam pana se topeste,
Separat intr-un bol mixam untul moale cu galbenusurile si adaugam albusurile,
Adaugam faina,praful de copt,esenta si amestecam cu o lingura cu miscari usoare,
Turnam 1/2 din compozitie in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit cca 10 min(cat sa prinda coaja blatul)
Intre timp pregatim crema-intr-un bol mixam ouale cu zaharul si adaugam branza,coaja de portocala,amidonul,stafidele care le-am tinut 10 min in sirop de trandafiri,amestecam bine,
Scoatem tava de la cuptor, adaugam crema-in compozitia ramasa adaugam cacao,amestecam si turnam deasupra la crema,nivelam si dam din nou la cuptor pana trece testul cu scobitoarea,
Lasam sa se raceasca bine dupa care pudram cu zahar