Prajitura cu branza de vaci

de lira in Prajituri, 11 Iul 2010 | 7132 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ingrediente pentru aluat:

  • 4 oua
  • 1 cana zahar
  • 2 1/2 cani faina
  • 1 cana ulei
  • 1 cana apa minerala
  • 1 plic praf de copt
  • esenta de vanilie

Ingrediente pentru umplutura cu branza:

  • 500-700 g branza de vaci
  • 150 zahar
  • 2 oua
  • 100 g stafide
  • 1 lingurita scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza de vaci:

Ouale intregi se amesteca cu zaharul pana se topeste, dupa care se adauga uleiul, apoi apa minerala si praful de copt. Dupa ce s-a omogenizat compozitia adaugam faina putin cate putin si esenta de vanilie. Aluatul trebuie sa aiba compozitia unei smantana mai groase.

Intr-un bol se pune branza de vaci, impreuna cu zaharul, ouale, stafidele si scortisoara si se amesteca. Tava se unge cu ulei, se tapeteaaza cu faina, apoi se pune aluatul. Peste adaugam cu lingura din loc in loc branza, formand gramajoare. Prajitura se pune la cuptorul preincalzit pentru apoximativ 45 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Teo 1

11.07.2010, 23:42

imi plac prajiturile masurate ''cu cana'' !

Laly 1

12.07.2010, 00:05

Doamne da ce de bunatai ai facut

lira 1

12.07.2010, 09:16

Si eu ador masurile cu cana, mi se par de 1000 de ori mai rapide

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu mere, la tigaie