Prajitura cu branza DUKAN

de Andreea Baraboi in Prajituri, 7 Mai 2015 | 7050 vizualizari

 

Dupa stress si cu multe griji a iesit o prajitura speciala pentru mine care o doream de mult !!
Prajitura se poate consuma atat in faza de ATAC cat si in Croaziera !!!!
Pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 400 g tarate ovaz
  • 500 g branza vaci degresata
  • 1 praf copt
  • 1 esenta vanilie
  • un praf sare
  • indulcitor lichid dupa gust
  • 2 iaurturi naturale
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza DUKAN:

In bolul mixerului adaugam ouale, indulcitorul si praful de sare mixam pana ce aceasta devine spumoasa.

Adaugam branzica si mixam bine pentru a se incorpora in compozitie.

Apoi pe rand adaugam esenta, iaurturile, mixam bine pentru circa 2 minute la viteza mica.

Tarata de  ovaz se amesteca cu praful de copt si apoi se adauga treptat in compozitia cu branza.

Eu am folosit o tava siliconata unsa  cu ulei, dar nu exagerati cu uleiul (eu am stat  foarte stresata sa nu mi se prinda compozitia de tava dar nu s-a intamplat nimic, eu am inmuiat pensonul in ulei si am uns  tava ). Se lasa in tava siliconata 10 minute la odihnit.

Se da la cuptor preincalzit pentru 40 -45 min.

Se face testul cu scobitoarea  si se lasa sa se raceasca !!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza DUKAN" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza si visine